Tips en inspiratie voor de ideale collagewand

Tips en inspiratie voor de ideale collagewand

Afbeeldingen: Desenio

Collages, je ziet ze tegenwoordig in ieder trendy interieur! Het is een mooie manier om een saai hoekje wat levendiger te maken. Wil je zelf ook graag een collage, maar weet je nog niet zo goed hoe hij eruit moet komen te zien? In deze blog vind je inspiratie per ruimte!

Collage in de woonkamer

Hieronder zie een aantal inspirerende foto’s van collages in de woonkamer. Een collage is bijvoorbeeld een goede oplossing voor de lege ruimte boven je bank. Door de grote variatie aan posters en lijsten staat een collage mooi in iedere stijl.

interiorlicious collage in de woonkamer 1interiorlicious collage in de woonkamerinteriorlicious collage in de woonkamer

Collage in de slaapkamer

Inspiratie nodig voor de slaapkamer? In de foto’s hieronder vind je een paar mooie voorbeelden. Durf je geen spijkers in de muur te slaan? Je kunt de lijsten ook nonchalant op een kastje of zelfs op de grond zetten.

interiorlicious collage in de slaapkamerinteriorlicious collage in de slaapkamerinteriorlicious collage in de slaapkamer

Collage in de keuken

Zelfs in de keuken staat een collage te gek! In deze ruimte is het bijvoorbeeld leuk om te kiezen voor posters met eten als onderwerp. Kijk naar de foto’s hieronder voor inspiratie.

interiorlicious collage in de keukeninteriorlicious collage in de keuken

Collage in de kinderkamer

In de foto’s hieronder zie je een stoere jongenskamer en een schattige meisjeskamer, beide met een collagewand. Het voordeel aan een collage is dat je de posters gemakkelijk kunt veranderen na verloop van tijd. Wel zo handig bij kinderen die steeds in rap tempo in een volgende fase terechtkomen!

interiorlicious collage in de kinderkamerinteriorlicious collage in de kinderkamer

Moebe Frame

Erg leuk vind ik de Moebe Frames. Dit zijn lijsten met aan beide kanten plexiglas, waardoor het lijkt alsof je poster erin zweeft! Het staat ook leuk als je er bijvoorbeeld een gedroogd blad of een gedroogde bloem in doet.

interiorlicious collage moebe frameinteriorlicious collage moebe frame

Tip

Nog een tip voor het creëren van je ideale collage. Leg de lijsten met de posters erin eerst op de grond en schuif ermee totdat je een mooie compositie hebt gevonden. Pas als je helemaal tevreden bent sla je de spijkertjes in de muur. Veel succes!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *