Over mij

Hi, leuk dat je mijn blog leest! Op deze pagina kun je wat meer over me te weten komen. Mijn naam is Bianca en ik woon in het gezellige Utrecht. Ik heb een grote passie voor interieur en design en deze passie wil ik graag met je delen!

Mijn passie voor interieur begon al toen ik een klein meisje was. Ik keek altijd naar allerlei woonprogramma’s op televisie en maakte tekeningen voor een nieuwe inrichting van het huis van mijn ouders. Een bezoekje aan een woonwinkel was toen al een uitje voor mij. Naar de bouwmarkt gaan vond ik ook leuk, dan kwam ik altijd thuis met een hele collectie kleurstalen.

Het was altijd mijn droom om binnenhuisarchitect te worden, maar ik heb destijds een andere opleiding gekozen. Op school werd mij namelijk verteld dat er weinig werk te vinden was voor architecten en binnenhuisarchitecten. Inmiddels ben ik bijna klaar met mijn opleiding Commerciƫle Economie en hoop ik in juni mijn diploma te behalen.

Toch is mijn passie voor interieur en design altijd gebleven en daarom heb ik besloten om mijn eigen blog hierover te beginnen. Daarnaast volg ik sinds kort de vakopleiding interieurstyling aan het NIA. Ik hoop hiermee mijn kennis te verbreden, zodat ik je van nog meer interieurinspiratie en betere tips kan voorzien!